Lekplats hemma


En egen lekplats i trädgården är nog en dröm för både barn och deras föräldrar, men den ska ju inte bara vara rolig och bra för barnen. Det ska ju även se fin ut! Active World Sweden erbjuder fin lekplatsutrustning till bra priser.

Liten hemmalekplats

Mellanstor hemmalekplats

Stor hemmalekplats

Vår lekplatsleverantör finns i Lettland och deras installationer sker främst i offentliga miljöer. Designtänket hänger med även i de lekställningar som levereras till privata trädgårdar och vi har i dagsläget tre modeller i olika storlekar att erbjuda vilka finns information om i de nedladdningsbara produktbladen. Fina materialval, hög kvalitet och känsla för design gör att dessa lekställningar är både tilltalande och har lång livslängd. Produkterna är CE-märkta och företaget har ISO-certifiering för både kvalitet och produktsäkerhet.

Lekställningarna för privat bruk har till stor del samma materialval som de vi erbjuder företag men eftersom användningen är mycket mer begränsad är t.ex. rutschkanan gjord av plast (iställer för plåt) och gungorna hänger i rep istället för kätting. Givetvis är alla produkter som är avsedda för anläggningar med höga kapacitetskrav även tillgängliga för privata trädgårdar men prisena är högre. Vi rekommenderar däremot varmt våra gungställningar och sandlådor från denna produktkategori även för privatpersoner.

Kontakta oss för mer information och prisuppgift!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail